Wat is coaching.

Coaching is leren om jezelf te ontwikkelen door middel van gesprekken. Praten in het hier en nu en waar nodig teruggrijpen op het verleden (niet teveel).

In de gesprekken leer je ontdekken wat je struikelblokken zijn en hoe hiermee om te gaan. Je leert verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven en je leert  weer te genieten van de dagelijkse dingen. Je krijgt geen oplossingen aangedragen. Door middel van gesprekken (vaak 3 tot 5 en soms meer) leer je je eigen oplossingen te vinden voor jouw struikelblok(ken).

Soms biedt een gesprek al voldoende steun/uitkomst om verder te kunnen. Coaching is geen therapie. Als een bepaalde stemming of gedrag zo verankerd is in jezelf en coaching nauwelijks verandering of verbetering voor je oplevert dan kijken we samen naar welke begeleiding voor jou beter zal werken. 

Met een coachingsgesprek

  • Kun jij je verborgen kwaliteiten (her) ontdekken door het verkrijgen van zelfinzicht, geloof in jezelf en het oppakken van je eigen verantwoordelijkheid;
  • Krijg je inzicht in mogelijke belemmeringen die effectief gedrag van jezelf in de weg staan, leer je te experimenteren met nieuw gedrag en deze te verankeren;
  • Kun jij leren te kijken naar jouw mogelijkheden in de toekomst en niet te blijven stilstaan/leven in het verleden. 

Meld je aan.

Neem je klachten en hierdoor jezelf serieus en gun je zelf een leven waarin je weer geniet van je zwangerschap of moederschap en meld je aan.