Tarieven en vergoedingen

We starten met een kennismakingsgesprek in mijn praktijk in Sauwerd, vlak boven Groningen.  Hierin wordt duidelijk of jij en ik verder gaan met het coachingstraject. Mocht dit niet zo zijn dan is het kennismakingsgesprek gratis.

Na het kennismaken starten we meteen een coachsessie.
Een coachingsessie van 75 minuten kost 75 euro. 

Na elk gesprek krijg je een factuur per mail. Speciaal voor jou reserveer ik tijd om een sessie te geven. Komt er iets tussen wat voorrang verdient dan is het fijn dat ik dit 24 uur van te voren weet. We maken dan een nieuwe afspraak.

Als je onverhoopt de afspraak niet (op tijd) afzegt dan stuur ik wel een factuur. De gesprekken zijn in principe in mijn praktijk in Sauwerd. Ik kan ook op bij je thuis komen als dit handiger voor je is. Bijvoorbeeld als je net bevallen bent. We kunnen ook afspreken op een andere locatie. Als het niet lukt om bij mij te komen hanteer ik een km vergoeding van 20 ct per km. 

Vergoedingen

  • Zorgverzekering
  • Via  de zorgverzekering kun je soms een deel van de kosten vergoed krijgen onder de alternatieve geneeswijzen of onder de gezondheidscursussen rondom de bevalling. Of en hoeveel je vergoed krijgt, is afhankelijk van je verzekeraar en de mate waarin je aanvullend verzekerd bent. Informeer er naar bij je zorgverzekering.
  • Werkgevers
  • Werkgevers zijn soms  bereid om coaching te vergoeden in het kader van de professionele ontwikkeling van hun medewerkers. Check bij je werkgever wat de mogelijkheden zijn.
  • PGB, Belastingdienst en bedrijfskosten
  • Binnen de huidige wetgeving kan coaching als activerende begeleiding worden betaald uit het Persoonsgebonden Budget (PGB) of kunnen onder de noemer Psychosociale hulpverlening/begeleiding als aftrekpost bij de inkomstenbelasting opgevoerd worden.
  • Als je werkt als zelfstandige dan kun je de kosten voor coaching opvoeren als bedrijfskosten. 

Meld je aan.

Neem je klachten en hierdoor jezelf serieus en gun je zelf een leven waarin je weer geniet van je zwangerschap of moederschap en meld je aan.
Made with